View unanswered posts | View active topics It is currently 22 Aug 2017, 02:24



Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
 add exception subdomain 
Author Message

Joined: 07 Nov 2014, 12:42
Posts: 49
Reply with quote
Post add exception subdomain
hello phpbbs

how to put an exception to a subdomain for it'm not included with the scripts?


the scripts that are currently running on the domain name ******.fr and I want when I create a subdomain without using the script that works


Thx


10 Nov 2014, 14:13
Profile

Joined: 30 Jun 2009, 20:15
Posts: 834
Reply with quote
Post Re: add exception subdomain
Check out this page
viewtopic.php?f=10&t=2


10 Nov 2014, 14:16
Profile

Joined: 07 Nov 2014, 12:42
Posts: 49
Reply with quote
Post Re: add exception subdomain
I do not speak English so if you could tell me directly will be faster thank you


10 Nov 2014, 14:18
Profile

Joined: 01 Aug 2017, 11:54
Posts: 1
Reply with quote
Post Re: add exception subdomain
If development EVER stopped, I would certainly pay the current team to continue development on it, or work for me and work on my version of the script.

_________________
http://www.vitalbrands.pk


01 Aug 2017, 12:14
Profile

Joined: 05 Jan 2016, 17:42
Posts: 99
Reply with quote
Post Re: add exception subdomain
faari wrote:
If development EVER stopped, I would certainly pay the current team to continue development on it, or work for me and work on my version of the script.


what do you mean by that ?


01 Aug 2017, 12:17
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Designed by Vjacheslav Trushkin